Als een stal van eigenaar veranderd is het een optie om in Stalmanager de eigenaar te veranderen.
Alleen de huidige eigenaar van de stal kan de nieuwe eigenaar toewijzen.

Als je iemand wilt toewijzen als de nieuwe eigenaar is het belangrijk dat deze persoon al lid is van de stal. Mocht de gewenste nieuwe eigenaar nog geen lid van de stal zijn, kun je hier klikken om te zien hoe je deze kunt toevoegen aan de stal.

Eigenaar veranderen

Om de eigenaar te wijzigen navigeer je eerst naar "Lidmaatschap opzeggen" via "Instellingen".

Gebruik de knop "Iemand anders eigenaar maken".

Nu zul je de nieuwe eigenaar kunnen selecteren vanuit de lijst met bestaande leden van de stal.
Bevestig voor de veiligheid de verandering met jouw wachtwoord.

Gebruik de "Verzoek versturen" knop om een uitnodiging te sturen naar de nieuwe eigenaar.

De nieuwe eigenaar zal per e-mail een bericht krijgen met een link, deze link is nodig voor het accepteren van de uitnodiging. Zodra de nieuwe eigenaar de uitnodiging heeft geaccepteerd zal de rol van de oude eigenaar veranderen van eigenaar naar administrator.

Zodra er een nieuwe eigenaar is, kan de oude eigenaar indien gewenst de stal verlaten. Klik hier om te leren hoe je de stal kunt verlaten.

Verzoek annuleren

Als het verzoek nog niet is geaccepteerd kun je deze annuleren.