Het is een optie om de stal te verlaten als je geen deel meer uitmaakt van de stal.
De eigenaar van de stal moet eerst een nieuwe eigenaar toewijzen voordat hij/zij de stal kan verlaten. Klik hier om te leren hoe je een nieuwe eigenaar kunt toewijzen.

Om de stal te verlaten navigeer je naar "Lidmaatschap opzeggen" via "Instellingen".

Gebruik de knop "Stal verlaten".

Voor de veiligheid zal er nog eens gevraagd worden om het wachtwoord, hierna kun je de stal verlaten via de knop "Stal verlaten".