Het is mogelijk om andere gebruikers toe te voegen aan jouw stal.

Om een nieuwe gebruiker toe te voegen aan jouw stal, navigeer naar "Gebruikers uitnodigen" via "Instellingen".

Dit is het overzicht met alle uitnodigingen. Om een nieuwe gebruiker toe te voegen gebruik je de knop "Gebruiker uitnodigen".

Na het invullen van het e-mailadres en de naam van de gebruiker kun je de rol selecteren.
Er zijn 2 rollen:

Gebruiker
Een gebruiker kan alle functies binnen Stalmanager gebruiken, behalve de instellingen van de stal wijzigen.

Administrator
Een administrator kan alles wat een gebruiker kan, alleen kan een administrator ook de instellingen van de stal wijzigen. Ook kan een administrator nieuwe gebruikers uitnodigen.

Gebruik de knop "Uitnodiging versturen" om de uitnodiging te versturen.

De persoon die is uitgenodigd zal een e-mailbericht krijgen met een link, deze link is nodig voor het aansluiten bij de stal.