Je kunt met Stalmanager paardgroepen gebruiken.
Paardgroepen geven je de mogelijkheid om paarden naast het ras nog verder te categoriseren.
Zo kun je paardgroepen maken rond bijvoorbeeld de locatie. Je kunt je eigen draai geven aan paardgroepen.

Paardgroep toevoegen

Om een paardgroep toe te voegen ga je naar "Paardengroepen beheren" via "Instellingen".

Nu heb je het overzicht met alle bestaande paardgroepen.
Om een nieuwe paardgroep toe te voegen druk je op de knop "Groep toevoegen".

Je hoeft alleen de naam van de paardgroep in te vullen, vervolgens sla je de paardgroep op met de "Opslaan" knop.

Paarden toevoegen aan een paardgroep

Om paarden toe te voegen aan een paardgroep, druk je eerst op de paardgroep vanuit het overzicht met bestaande paardgroepen. Nu kun je in het "Paarden" veld de naam van het paard invullen. Vergeet na het toevoegen niet om de "Opslaan" knop te gebruiken, hiermee wordt het paard pas toegevoegd.

Een paard kan ook een paardgroep toegewezen krijgen bij het toevoegen/bewerken van het paard.