Om een paard te archiveren, navigeer je eerst naar het paarden overzicht door op "Paarden" te klikken in het menu.

Vervolgens klik je binnen het overzicht op het paard dat je wilt archiveren.
Zodra je op de detail pagina van het paard bent, klik je de "Bewerken" knop.

Daarna kun je bovenin de pagina op de "Archiveren" knop drukken om het paard te archiveren.

Hier kun je de reden voor het archiveren meegeven, en door op "Archiveren" te klikken wordt het paard gearchiveerd.