Via contacten kunnen er contactpersonen worden toegevoegd. Dit kan via het contactenoverzicht of via een paard. Via het paard kunnen ook bestaande contacten van de stal snel aan het paard worden gekoppeld.

Belangrijk om te weten is dat een contact een relatie tot een stal heeft, bijvoorbeeld leverancier of hoefsmid. Daarnaast kan een contact ook een relatie hebben tot een paard. De trainer van de stal kan bijvoorbeeld ook de eigenaar van één van de paarden zijn.

Contact toevoegen

Om te beginnen met het toevoegen van een contact navigeer je naar de "Contacten" pagina via het menu.

Hier zie je een overzicht van al je bestaande contacten. Indien je een nieuw contact wilt toevoegen, kun je op de "Contact toevoegen" knop klikken. Deze bevind zich bovenin het scherm.

Hier kun je het contact toevoegen. Alleen de naam is verplicht, andere informatie kan later altijd nog worden toegevoegd. Er zijn een aantal velden:

Naam - De naam van het contact

Bedrijfsnaam - De naam van het bedrijf waarbij het contact hoort

Adres - Het adres van het contact

E-mailadres - Het e-mailadres van het contact

Telefoonnummer - Het telefoonnummer van het contact

- De relatie die het contact heeft met het paard

Relatie tot stal- De relatie die het contact heeft met de stal

Om het nieuwe contact op te slaan gebruik je de knop "Opslaan".

Contact loskoppelen

Je kunt een contact loskoppelen wanneer deze geen relatie meer heeft met het paard of met de stal.
Navigeer via het dossier van het paard naar "Contacten" en kies vervolgens uit de lijst met contacten het contact dat je wilt loskoppelen. Klik op de "bewerken" knop van het desbetreffende contact in de lijst.

Gebruik de "Loskoppelen" knop om het contact los te koppelen. Er zal voor de zekerheid nog om een bevestiging worden gevraagd, na de bevestiging zal het contact worden losgekoppeld.