Via het menu is de knop "Paarden" zichtbaar. Hiermee kun je snel naar het overzicht van al je paarden op stal. Je kunt een paard toevoegen door op de "Paard toevoegen" knop te klikken vanuit het overzicht.

Het scherm toont vervolgens een nieuw paarden-dossier. Vul nu de naam van het paard in. Alleen de naam is verplicht, dus als je nu wilt opslaan is dat mogelijk.

Je kun natuurlijk ook direct alle velden invullen om zo het informatieblad van het paard direct te voorzien van alle informatie. Ook kun je een foto van het paard toevoegen, door op het foto-icoon te klikken.

Nadat je hebt opgeslagen, kun je eventueel nog wijzigingen maken aan het paard zijn dossier. Om naar het paard zijn dossier te gaan klik je op het paard op het paardenoverzicht. Klik op de knop "Bewerken" naast de naam van het paard wanneer je in het dossier bent en je kunt direct de informatie van het paard veranderen.