Via deze functie kun je een specifiek paard in/uit registreren. Hiermee kun je de aan/afwezigheid van een paard aangeven.

Om een paard in/uit te registreren navigeer je naar "Register in/uit" onder het tabje "Paarden"

Verplaatsing toevoegen

Om een nieuwe verplaatsing aan te maken, druk je op de knop "Nieuwe verplaatsing"

Hier kunt u de aan/afwezigheid van een paard aangeven, van en tot welke datum dit zo is en ook het van/naar adres aangeven.

Gebruik tot slot de "Opslaan" knop om de verplaatsing op te slaan. Hierna kun je de verplaatsing terugvinden in het overzicht.

Verplaatsing bewerken

Om een verplaatsing te bewerken kun je binnen het overzicht op de verplaatsing klikken.

Vervolgens kun je de gewenste velden aanpassen, en deze opslaan door op de "Opslaan" knop te drukken.