Je kunt gemakkelijk producten toevoegen aan jouw stal. Producten worden gebruikt voor in het voedingsschema. Klik hier om meer te leren over het voedingsschema.

Product toevoegen

Om een product toe te voegen, navigeer je eerst naar "(Voedings-)producten beheren" vannuit "Instellingen".

Dit is het overzicht met alle producten. Gebruik de knop "Product toevoegen" om een nieuw product toe te voegen.

Er zijn een aantal velden:

Naam - De naam van het product

Categorie - De categorie van het voer

Eenheid - De eenheid van het product

Kleur - Een kleur geven aan het product, deze kleur kan gezien worden in het voedingsschema

Notitie - Eventuele notities voor bij het product

Gebruik tot slot de "Opslaan" knop om het product toe te voegen.

Product verwijderen

Je kunt een product verwijderen wanneer deze bijvoorbeeld niet meer gebruikt gaat worden.

Om een product te verwijderen, navigeer naar het product dat je wilt verwijderen via het product overzicht.
Gebruik de "Verwijderen" knop om het product te verwijderen. Er zal voor de zekerheid nog om een bevestiging gevraagd worden, na de bevestiging zal het product verwijderd worden.