Sommige stallen zorgen voor meer dieren dan alleen paarden. Als dit het geval is, kun je deze dieren ook beheren in Stalmanager, door meerdere diersoorten toe te voegen.

Om een diersoort toe te voegen, navigeer je naar "Diersoorten beheren" via "Instellingen"

Vervolgens klik je op "Diersoort toevoegen"

Hier kun je simpelweg de naam van het gewenste diersoort invullen. Als je op "Opslaan" klikt, wordt de diersoort opgeslagen en verschijnt deze in het overzicht.