Stalmanager is beschikbaar in het Nederlands en in het Engels, je kunt de taal van jouw Stalmanager wijzigen wanneer je maar wilt!

Om de taal van jouw Stalmanager te wijzigen, navigeer je eerst naar "Instellingen".
Vervolgens ga je naar "Taal". Nu kun je de taal wijzigen.

Selecteer de taal waarnaar je Stalmanager wilt wijzigen, druk vervolgens op de knop "Opslaan" om de wijziging te activeren. De taal zal meteen veranderen naar de gekozen taal.

Belangrijk: Berichten tussen personen in de stal zullen niet vertaald worden, alleen het Stalmanager programma zal vertaald worden.