Notificaties zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte word gebracht van activiteiten in jouw stal!
Je kunt zelf kiezen voor welke gebeurtenissen je meldingen wilt ontvangen.
Ook kun je via de Stalmanager app meldingen op jouw mobiele apparaat krijgen.

Om jouw notificatie instellingen te bewerken, navigeer je naar "notificaties" via "instellingen".

Hier kun je instellen voor welke gebeurtenissen je allemaal een melding wilt ontvangen, ook kun je kiezen op welke wijze je een melding wilt ontvangen voor elke gebeurtenis. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen meldingen via de app te krijgen, maak het naar jouw voorkeur!

Vergeet niet om de "Opslaan" knop te gebruiken voor het opslaan van de instellingen.

Om meldingen op jouw mobiele apparaat te krijgen heb je eerst de Stalmanager app nodig, deze kun je downloaden via Google Play of de App Store.

Ontdek het op Google Play