Naast het reguliere logboek is het onderdeel Specialisten. Wanneer een specialist je paard heeft bezocht, kun je hier de details over het bezoek vastleggen.

Om een nieuwe registratie te maken ga je via het dashboard naar het item Specialisten. Vervolgens kies je de betreffende specialist. Hierna wordt er overzicht van eerdere registraties getoond.

Klik op "Specialisten log toevoegen" om een nieuwe registratie te maken. Vul vervolgens de velden in en voeg eventueel bijlagen toe, dit kunnen bijvoorbeeld foto’s of documenten zijn. Kies ook de aanwezige personen, zodat je later nog weet wie er bij het bezoek waren.

Klik op de knop "Opslaan" om de registratie op te slaan. De registratie zal nu in het overzicht worden opgenomen. Ook wordt er automatisch een bericht in het logboek van het paard geschreven, zodat het bezoek terug te lezen is in het dossier van het paard.

Ook zal deze gewoon zichtbaar zijn in het logboek.