Een nieuwe afspraak toevoegen aan de agenda kan op meerdere manieren. Ga via het dashboard naar de agenda en klik op de "Afspraak toevoegen" knop. Ook is het mogelijk om direct op het juiste tijdstip te klikken.

Beide manieren openen hetzelfde scherm, alleen is bij de tweede manier de dag en het tijdstip overgenomen van de klik-actie.

Vul nu de gegevens in om de afspraak aan te maken, kies er eventueel voor om de afspraak te laten herhalen. Bijvoorbeeld een maand lang wekelijks.

Voeg eventueel nog één of meerdere paarden toe aan de afspraak. De afspraak wordt dan ook op de agenda’s van de toegevoegde paarden getoond.

Als laatste kun je nog de betrokken personen toevoegen. Toegevoegde stalleden (gebruikers) krijgen dan automatisch een notificatie. Stalleden zijn aangegeven met een sleutel symbool naast de naam.

Om de afspraak aan te maken druk je op "Opslaan" of "Opslaan & vergrendelen". Indien je de vergrendel optie gebruikt maak je het onmogelijk voor gebruikers om de afspraak aan te passen. Alleen diegene die de afspraak aanmaakt, de admins en de stalbeheerder kunnen een vergrendelde afspraak aanpassen.