Je kunt jouw Stalmanager agenda gemakkelijk koppelen aan jouw favoriete agenda dienst
zoals Google agenda, Apple agenda en Outlook agenda. Het koppelen van de agenda geeft het voordeel dat jouw afspraken op 1 centrale plek teruggevonden kunnen worden.

Om de agenda van jouw stal te koppelen aan jouw favoriete agenda dienst, navigeer naar "Abonneren" wanneer je jezelf bevind in de agenda.

Apple/Outlook

Om de agenda van de stal te koppelen aan jouw Apple of Outlook agenda, druk je op de knop met jouw agenda service. De knop zal de agenda service openen via de applicatie.
De applicatie zal om een bevestiging vragen voor het toevoegen, zodra de bevestiging is gedaan zal de agenda gekoppeld worden.

Let op: De knoppen voor het koppelen van de agenda voor Apple/Outlook zullen de applicatie openen. Om de agenda succesvol te koppelen is het zeer belangrijk om op het desbetreffende apparaat ook de applicatie te hebben.

Google agenda

Om de agenda van jouw stal te koppelen aan de Google agenda moet je een computer gebruiken.

Kopieer de link onder "Koppelen met Google Agenda", en ga naar je Google agenda. In de Google agenda kun je aan de linkerkant van het scherm op het plusje drukken rechts van
"De agenda van een kennis toevoegen". Druk vervolgens op "Via URL".

Nu zul je op een andere pagina komen, op deze pagina kun je de link plakken in het veld
"Agenda-URL". Vegeet niet de "Agenda toevoegen" knop te gebruiken om de agenda te koppelen.

Let op: De Google agenda voert niet direct updates door, dus het kan soms even duren voordat veranderingen vanuit de Stalmanager agenda zichtbaar worden in de Google agenda. Dit komt door een technische limitatie van Google en hier kunnen wij helaas niks aan veranderen.