Speciaal voor veel voorkomende gebeurtenissen hebben wij favorieten bedacht. Met favorieten kun je heel snel gebeurtenissen toevoegen aan je agenda.

Maak eerst favorieten zichtbaar door op de knop rechts boven de agenda te klikken.

Om te beginnen heb je favorieten nodig, standaard zijn er nog geen favorieten aanwezig. Vul een naam in en eventueel een locatie en klik op toevoegen. Bijvoorbeeld “Lesgeven” en locatie “Binnenpiste” en klik op toevoegen.

Na het toevoegen is de favoriet beschikbaar om te gebruiken. Sleep je favoriet ergens op een agenda om die gebeurtenis toe te voegen. Nadat een favoriet is toegevoegd op een agenda kun je deze gewoon bewerken zoals elke andere gebeurtenis.

Gebruik je een favoriet niet meer zo vaak? Dan kun je deze verwijderen door op de rode knop te klikken.