Om een bericht te plaatsen in Stalmanager ga je naar het Logboek van de stal of via het Logboek van een paard. Klik op "Schrijf een bericht" en begin met typen.

Klik op "Een categorie selecteren" en selecteer een categorie om je bericht in een categorie naar keuze te plaatsen.

Klik op "Een paard selecteren" om één of meerdere paarden aan een bericht te koppelen.

Om het bericht direct te plaatsen klik je op "Opslaan". Door op de datum te klikken kun je ervoor kiezen om een bericht in het verleden te plaatsen. Bijvoorbeeld als je een voerdienst of training van de dag ervoor wilt plaatsen of een bezoek van de hoefsmid van de week ervoor.

Als je op "Concept" klikt, wordt het bericht tijdelijk opgeslagen. De volgende keer dat je een bericht wilt aanmaken verschijnt er bovenin het venster een nieuwe link.

Door op deze link te klikken, wordt het oude bericht waar je eerder mee bezig was weer geopend. Als je nu weer op "Concept" klikt wordt het bericht weer tijdelijk opgeslagen, en als je op "Opslaan" klikt wordt het bericht opgeslagen en direct geplaatst.

Je bericht wordt na plaatsen direct zichtbaar in het logboek en op het dashboard. Als je nog een aanpassing wilt doen, kan dat door op de log te klikken.

Hetzelfde scherm verschijnt waar je direct de mogelijkheid krijgt om je bericht te bewerken of te verwijderen.

Pas je bericht aan en sla het bericht opnieuw op. Je bericht is nu aangepast.

Berichten zoeken

Je kunt berichten uit het verleden gemakkelijk terugzoeken.
Gebruik de filters aan de rechterkant van de pagina.