Door een @ te typen in het berichtenveld kun je iemand aan je bericht toevoegen. Na de @ type je de gebruikersnaam of selecteer je deze uit de keuzelijst.

De toegevoegde persoon ontvangt hiervan een notificatie. Nieuwe notificaties zijn zichtbaar in het hoofdmenu. Het aantal notificaties verschijnt naast het bel-icoon in het menu.

Gebruikers kunnen zelf instellen of zij een e-mail willen krijgen bij een notificatie. Wanneer dit is ingesteld, krijgt de gebruiker direct een e-mail met jouw bericht. Als je de Stalmanager app hebt geïnstalleerd op een mobiel apparaat kun je er ook voor kiezen om push notificaties te ontvangen bij zelfgekozen activiteiten. Je kunt er ook voor kiezen om e-mails EN push notificaties te ontvangen.

Ontdek het op Google Play