Om het e-mailadres aan te passen ga je via het scherm instellingen naar "E-mailadres veranderen".
Vul hier het
nieuwe e-mailadres in. Ook moet je ter bevestiging van de verandering jouw wachtwoord invullen.

Er wordt nu een bevestigingsbericht naar het nieuwe e-mailadres gestuurd. In het bevestigingsbericht staat een link die je moet gebruiken, hierna zal jouw Stalmanager e-mailadres automatisch gewijzigd worden.

Belangrijk: Je kunt pas na gebruik van de bevestigingslink inloggen met het nieuwe e-mailadres.